Kennis maken

Sporten in een sociaal vriendelijke omgeving?

Je vindt dat het tijd is geworden om nu écht iets te doen aan jouw conditie, figuur of gezondheid? Fitness bij Dynamic Fit in Alkmaar kan 7 dagen per week en is voor iedereen die 15 jaar of ouder is. Zowel individueel als in groepslessen met het grootste groepslesaanbod van Alkmaar e.o. Dynamic Fit helpt jou bij het behalen van jouw doel! Met meer dan 100 lessen per week, een uitgebreid en divers lessenrooster helpen wij jou om fit te worden en te blijven!

Betrouwbaar & Verantwoord
Bij Dynamic Fit sport je met een 100% tevredenheidsgarantie! Resultaatgericht door betrouwbare en doorlopende begeleiding. Er is altijd deskundig fitness begeleiding aanwezig. Juist de personal touch van iedere fitness instructeur staat garant voor een perfect trainingsresultaat, wat jouw doelstelling ook is.

Groepslessen
Naast individueel sporten kun je altijd mee doen aan de groepslessen bij Dynamic Fit. Je traint in groepsverband en onder begeleiding van een instructeur op muziek. Groepsfitness gaat volgens een vast rooster. Dit is voor veel mensen een stok achter de deur om het sporten vol te houden.

In- & Ontspanning
Bij inspanning hoort ook ontspanning. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de sauna, het zwembad en de zonnebanken. Dit zorgt voor maximale ontspanning. Ook ben je meer dan welkom om te genieten van een lekkere shake of een goede kop koffie in ons restaurant. Laat u verwennen door ons vriendelijke personeel.

Proefles
Maak kennis met Dynamic Fit met een proefles. Je kunt gebruik maken van de fitness en/of groepslessen (o.a. Spinning, Kick Boksen en Body Pump). Vul hieronder jouw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een persoonlijke kennismaking. Schrijf je hieronder in:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Jouw bericht(verplicht)