NIEUW BIJ DYNAMIC FIT, CROSSFITNESS!
⠀⠀⠀
CrossFitness is de snelste manier om fit te worden! Met CrossFitness zorg je ervoor dat je in een halfuur je gehele lichaam traint, en je uithoudingsvermogen flink op de proef stelt. In deze workout wordt er een korte warming up gedaan waarbij er veel gewerkt wordt aan flexibiliteit. Hierna volgt de workout of the day (WOTD). Deze WOTD kan bestaan uit trainingsmethodes zoals: EMOM, AMRAP, TABATA, en nog meer! De oefening keuzes met CrossFit zijn enorm divers. De meest bekende oefeningen met crossfit zijn vaak toch wel: Burpees, kettlebell swings, sit ups. Ben je benieuwd naar wat deze hoge intensiteit les in houd? Kom dan een keertje mee doen met de CrossFitness!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CrossFitness staat vanaf maandag 31-8 op het rooster bij Dynamic Fit Alkmaar. De les wordt gegeven in de functionele zone van de fitness op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 18:30.

Zien wie jou snel tijdens de CrossFitness?

Dynamic Fit

Over Dynamic Fit

Bij Dynamic Fit bieden wij jou alles om je fit te voelen. Wij zijn een van de grootste sportscholen van Noord-Holland, maar hebben een zeer persoonlijk karakter. Kom kennismaken met een proefles!

Plaats een reactie