Fit-boost is de fysiopraktijk van Alkmaar waar wordt gewerkt aan een totale balans van lichaam en geest. Het team van Fysiotherapie Fit-boost is ervan overtuigd dat fysiotherapie in combinatie met een gebalanceerd leven op gebied van voeding, mentaal welbevinden en training het beste werkt voor een gezond en sterk lichaam. Met een fysiotherapeut die jou kent en jouw doelen in kaart heeft gebracht om deze te behalen.

Fysiotherapeut Manon staat voor jou klaar bij Dynamic Fit.

Zij stelt zich graag even voor.
Mijn naam is Manon Langedijk en ik ben geboren en getogen in het prachtige Hoogwoud. Ik woon sinds acht jaar in Alkmaar en heb het daar ook erg naar mijn zin.

Ik werk vanaf mijn zestiende al in diverse sportcentrums en personal trainingsstudio’s. Toen dat nog niet voldoende bleek ben ik fysiotherapie en bewegingswetenschappen gaan studeren. Mijn ervaring in de fysiotherapie zijn revalidatiecentrums, diverse praktijken, Ajax en sinds anderhalf jaar heb ik mijn praktijk Fysiotherapie Fit-boost opgericht.

Je herkent mij aan een bevlogen therapeut, enthousiast en met een passie voor mijn vak. Ik wil je alle handvaten aanreiken om op gebied van revalidatie, voeding en lifestyle de meest passende route voor jou te gaan bewandelen. Ik vind het oplossen van (pijn)klachten door middel van Dry Needle therapie, High Power Laser Therapie of manuele verrichtingen een van de taken van een fysiotherapeut. Maar veel belangrijker vind ik om verder te kijken welke factoren ten grondslag liggen aan deze klachten en deze op de lange termijn op te lossen door bijvoorbeeld te trainen. Daarnaast is in ons bewogen leven een stukje preventie ook belangrijk in de vorm van advies en onderhoud.

Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om aan de slag te gaan met het hele team en misschien wel met jou!

Tot snel! Groeten Manon.