Update Corona 26-03-2020

Beste Leden,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie.
Natuurlijk hadden wij tijd nodig om de mogelijkheden te overwegen in deze situatie.

Wij hebben het volgende besloten: mochten wij 7 april nog niet open kunnen, dan bevriezen wij alle abonnementen.
Vandaag wordt er geïncasseerd, deze incasso gaat gewoon door. Dit geeft ons de ruimte om het financiële plaatje van Dynamic Fit te overzien. Als wij de abonnementen bevriezen, wordt het bedrag  op een later moment gecompenseerd.

Wij hebben al van vele van jullie bericht gehad de contributie te willen blijven betalen als steun aan ons. Daarvoor zijn wij jullie zeer, zeer, zeer dankbaar.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Door jouw steun en vertrouwen in de organisatie kunnen wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod blijven aanbieden.

In de tussen tijd, blijf bewegen, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Met sportieve groet,
Team Dynamic Fit

Dynamic Fit

Over Dynamic Fit

Bij Dynamic Fit bieden wij jou alles om je fit te voelen. Wij zijn een van de grootste sportscholen van Noord-Holland, maar hebben een zeer persoonlijk karakter. Kom kennismaken met een proefles!

Plaats een reactie