Helaas is de lockdown verlengd en mogen wij volgende week onze deuren nog niet openen. Dit maakt de uitdaging voor iedereen nog groter om fysiek en mentaal gezond te blijven. Wij hopen dat het goed met je gaat en wij online samen fit kunnen blijven.

Naast de huidige online lessen die wij aanbieden, zullen wij vanaf nu ook om de dag een “workout of the day” via onze social media aanbieden waarmee je thuis aan je 30 minuten beweging komt.
Lees hier de mogelijkheden voor online lessen.

Ook gaan we van start met een nieuwe challenge: Stap je fit!
Je doet het veel meer dan je denkt: zitten. En dat is serieus slecht voor je. Gelukkig kun je de negatieve effecten doorbreken als je probeert om 10.000 stappen per dag te zetten. Daarom dagen wij je met deze challenge uit zoveel mogelijk stappen te zetten!
Van 8 tot 18 februari: 10 dagen waarin elke stap telt, van een hardloopsessie tot je wandeling naar de supermarkt.
Met verschillende teams gaan we met elkaar de strijd aan. Iedereen kan mee doen: de scores worden eenvoudig bijgehouden in een groepsapp van jouw team in WhatsApp.
Met welk team doe jij mee voor de overwinning? Team Dylan & Nicola, Team Mo & Inge, Team Thijs & Romy.
Aanmelden kan door te reageren op deze e-mail met je naam, mobiele nummer en je gekozen team.

Contributie
Zoals je wellicht gemerkt hebt, is de maandelijkse incasso doorgelopen. Wij willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld in deze onzekere tijd.
Nu het bekend is dat wij komende week nog niet open mogen, willen wij jullie de mogelijkheid bieden om het abonnement te bevriezen of een compensatie regeling af te spreken.
Als je hier gebruik van wilt maken, kun je reageren op deze e-mail.
Voor degene die het abonnement doorbetalen om ons te steunen en samen te vechten voor de club, ontzettend bedankt! Dit waarderen wij enorm.

Wij realiseren ons dat het steeds moeilijker is om thuis te blijven bewegen. Toch is dit heel erg belangrijk! Is er iets waarmee wij je kunnen helpen op het gebied van je gezondheid? Laat het ons gerust weten, samen staan we sterk!

Dynamic Fit

Over Dynamic Fit

Bij Dynamic Fit bieden wij jou alles om je fit te voelen. Wij zijn een van de grootste sportscholen van Noord-Holland, maar hebben een zeer persoonlijk karakter. Kom kennismaken met een proefles!

Plaats een reactie