Helaas heeft iedereen tijdens de persconferentie gehoord dat er nog geen versoepelingen mogelijk zijn. Dit voelt dubbel, alle maatregelen zijn er voor ieders gezondheid maar tegelijkertijd draagt sporten ook zeker mee aan onze gezondheid en is het voor velen moeilijk om thuis (op de juiste manier) in beweging te blijven.

De fitnessbranche NL Actief is druk bezig met actie, er is een brandbrief aan de Tweede Kamer overhandigt. Daarnaast is de Partij van de Sport een petitie gestart, die op dit moment door ruim 70.000 mensen is getekend, om sportscholen essentieel te maken. Wij weten allemaal hoe belangrijk sporten voor de gezondheid is.

Op dit moment mogen wij volgens de huidige maatregelen met 4 personen tegelijkertijd buiten sporten. Dit is niet haalbaar ten opzichte van het aantal leden. Hiermee zullen wij meer leden teleurstellen dan blij maken.

Wekelijks hebben wij contact met de gemeente om te kijken of er al meer mogelijk is. Ook laten wij ons juridisch adviseren naar de mogelijkheden. Het doet pijn dat er momenteel geen opties zijn.

Toch blijven we positief en gaan we er vanuit dat er op korte termijn meer opties zijn voor de sportbranche.
In de tussentijd zitten wij niet stil. We zijn bezig met het uitbreiden van onze fitness met een buitengym. Hierover zullen wij jullie op de hoogte houden via social media.

Via Facebook en Instagram proberen wij jullie ondanks alles fit te houden met online lessen. Houdt in je hoofd dat sporten bijdraagt aan je weerstand wat in deze tijd nóg belangrijker is. Soms is het moeilijk om te beginnen maar na je workout voel jij je fysiek en mentaal beter.

Mochten wij net als vorig jaar groepslessen kunnen aanbieden in grote aantallen of andere goedkeuring krijgen van de gemeente, communiceren wij dit direct naar jullie via de mail en social media.

Voor iedereen die ons nog steeds steunt, wij kunnen niet onder woorden brengen wat voor een fantastisch gebaar dit is. Hierdoor houden wij vol! Dank, dank, dank!

Ons Beautycentrum is sinds 2 weken weer geopend. Voor Dynamic members geldt 10% korting op alle behandelingen. Verwen jezelf met een fijne massage of andere behandeling.

Wij sluiten deze mail af met hopelijk tot heel snel!

Dynamic Fit

Over Dynamic Fit

Bij Dynamic Fit bieden wij jou alles om je fit te voelen. Wij zijn een van de grootste sportscholen van Noord-Holland, maar hebben een zeer persoonlijk karakter. Kom kennismaken met een proefles!

Plaats een reactie