Na gister zijn wij sprakeloos.
We hadden het deze week over onze nieuwe kerstboodschap. “The weather outside is frightful but the gym is so delightful”, als tegenhanger van onze boodschap van vorig jaar. Inmiddels hebben we gister opnieuw het filmpje van vorig jaar gedeeld. Een lege donkere sportschool.

Maar wij geloven als team altijd in het “samen”. Samen komen we verder. Met elkaar kunnen we alles bereiken wat we willen.

Op dit moment staan we allemaal voor dezelfde uitdaging. Ook dit moeten we met elkaar doen om in januari weer samen sterk door te kunnen gaan.

In de tussentijd blijven we kijken naar de mogelijkheden. NL Actief is hard bezig om sportscholen essentieel te maken. Door de besmetting cijfers die aan het dalen zijn en met deze extra maatregelen geloven wij erin dat we voor 14 januari open mogen.

Omdat de maatregelen direct zijn ingegaan moeten wij nog verder kijken naar de opties en kunnen wij nog niet alle vragen beantwoorden. Morgen hebben we contact met de gemeente.
Via social media houden wij je up to date.

Natuurlijk roept dit ook vragen op over je abonnement. Met pijn in ons hart moeten we je nogmaals vragen om ons te steunen. Mocht dit niet lukken in deze moeilijke tijd, horen we per mail van je om samen naar de mogelijkheden te kunnen kijken.

Al is er kou, zorg dat je warm van binnen blijft.
Al is er storm, zoek naar de rust in jezelf.
Al regent het, vind de zonneschijn in elkaar.
Al is het donker, blijf altijd het licht zien.

Dynamic Fit

Over Dynamic Fit

Bij Dynamic Fit bieden wij jou alles om je fit te voelen. Wij zijn een van de grootste sportscholen van Noord-Holland, maar hebben een zeer persoonlijk karakter. Kom kennismaken met een proefles!

Plaats een reactie