Juist in deze tijd is sporten heel belangrijk: mensen hebben vitaliteit en weerstand nodig om zo gezond mogelijk door deze crisis te komen. De fitnessbranche heeft bewezen dat het een omgeving kan creëren waarbij mensen onder veilige omstandigheden kunnen (starten met) sporten en bewegen in deze bizarre situatie.

De  overheid heeft helaas stevige maatregelen aangekondigd in verband met het oplopen van het aantal besmettingen met COVID-19.
Via deze weg willen wij jullie daarom nogmaals op de hoogte brengen van de regels die ons zijn opgelegd door het RIVM.

PROTOCOL:
– Bij aankomst kun je niet eerder dan 5 minuten en niet later dan 10 minuten naar binnen van de gereserveerde tijd.
– Kom in sportkleding en neem alleen een handdoek (verplicht!) en flesje water mee; er is geen mogelijkheid tot omkleden, KLEEDKAMERS EN KLUISJES ZIJN BUITEN GEBRUIK!
– Reserveren is verplicht via onze app. Dit kan niet bij onze receptie om het contact te minimaliseren.
– In de fitness is het niet toegestaan om 2 uur achter elkaar te reserveren, deze worden uit het systeem verwijderd. De nooduitgang in de fitness dient momenteel als uitgang.
– LET OP: het is vanaf heden ook verplicht om voor de sauna en/of zwembad te reserveren.

– Heb je gereserveerd en ben je verhinderd? Meld je via de app af zodat je geen plek bezet  houdt.
– Binnen bij Dynamic Fit geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen en houd 1,5 m afstand van elkaar.
– Heb je last van neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging, ben je (of je huisgenoten) de afgelopen 72 uur ziek geweest? Blijf dan thuis.

Deze maatregelen zijn bepaald door het RIVM, helaas hebben wij dit niet zelf besloten. We hopen dan ook op jullie begrip richting alle medewerkers van Dynamic Fit. Met elkaar doen we er alles aan om de veiligheid te waarborgen.

Wij realiseren ons dat Dynamic Fit op deze manier voor jullie anders is dan jullie gewend zijn, juist daarom zijn wij zo blij met jullie inzet en medewerking. Samen zijn wij team Dynamic!

Dynamic Fit

Over Dynamic Fit

Bij Dynamic Fit bieden wij jou alles om je fit te voelen. Wij zijn een van de grootste sportscholen van Noord-Holland, maar hebben een zeer persoonlijk karakter. Kom kennismaken met een proefles!

Plaats een reactie